Anulare programare rar. Documentatie 2018-07-10

Anulare programare rar Rating: 5,3/10 905 reviews

Programări online la Serviciul de Înmatriculări

anulare programare rar

Dacă noul proprietar doreşte un număr preferenţial, acesta va trebui să predea şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare existente pe vehicul. Va rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii. Clujenii trebuie să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se. Sistemul începe să funcționeze de astăzi, vineri 3 februarie, ora 13, programările urmând a putea fi realizate începînd cu ziua de luni, 6 februarie. Informații despre documentele necesare găsiţi pe site-ul www. Am muncit 3 ani sa cumpar o masina.

Next

S.P.C.R.P.C.Î.V. CLUJ

anulare programare rar

În cazul confirmării programării, vă veţi prezenta la ghişeul nr. In germania in 45 minute am rezolvat actele. Lucrez in domeniul auto si stiu ce vorbesc. Va rugam sa selectati cu atentie activitatea dorita. Reprezentante Registrul Auto Român R. Din momentul efectuării unei rezervări, nu se va putea face o nouă programare decât după data expirării primei dintre ele.

Next

Cum se face programarea la RAR

anulare programare rar

La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov va funcţiona un ghişeu separat pentru programările on-line, unde vor fi soluţionate aceste cereri. Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată. Incet-incet se leaga din pacate toate. Oricum m-am gandit mai bine si nu mai aman programarea , nu ma duc la festivitate , si daca nu ma lasa sa intru in bac va dati seama ca e neconstitutional. In cazul in care incadrarea pe activitate si categorie a programarii sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervam dreptul de a va refuza efectuarea prestatiei pentru care va prezentati.

Next

Institutia Prefectului

anulare programare rar

Pentru început vor putea fi făcute programări online pentru zilele de luni, marți, joi și vineri, fiind lăsată o zi la dispoziția celor care nu reușesc să acceseze sistemul online. Numa de pierdut aveti sincer, eu am fost in situatie sa am numere de-astea de-aici si nu mai imi trebuie in veci nici gratis. Edited by Vladutz22, 21 May 2015 - 20:25. Obligaţia efectuării inspecţiilor tehnice periodice precum şi a respectării periodicităţii acestora în funcţie de categoria vehiculului, revine deţinătorului legal al acestuia. Registrul Auto Român vă oferă posibilitatea de a verifica dacă inspecţia tehnică periodică valabilă a maşinii dumneavoastră a fost înregistrată în baza de date. Comportamentul tau,fara sa te superi pe mine,merge mana-n mana cu viata de toate zilele. Ai facut o simulare sa vezi cat vei plati? Vă rugăm să raportați eventualele disfunctionalități la adresa :.

Next

S.P.C.R.P.C.I.V. IASI

anulare programare rar

Vă rugăm să furnizați o adresă de e-mail corectă, deoarece rezervarea va fi trimisă pe e-mail. În paralel cu acest sistem va rămâne funcţional şi sistemul ticketing, pentru cei care nu au acces la calculator. Vei putea folosi documentul pentru o singură înmatriculare, pe care o poți finaliza în termen de 60 de zile de la data eliberării certificatului. Notati cu grija numarul programarii, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. Programările la Serviciul de Înmatriculări Cluj vor fi făcute numai online. Publicitate Cand faceti programarea trebuie sa aveti in fata talonul masinii deoarece veti avea nevoie de anumite informatii tehnice serie sasiu, culoare, numar de inmatriculare pentru identificarea autovehiculului. Pentru rezervările în vederea înmatriculării definitive a autoturismelor, pe lângă informaţiile prezentate anterior, mai este necesară declararea Codului Unic de Înregistrare, în cazul persoanelor juridice, şi a seriei de şasiu pe care o are autovehiculul.

Next

Anulare programare R.A.R.

anulare programare rar

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat. Indiferent daca cumparati o masina noua sau una second hand prima etapa pentru inmatricularea ei va fi vizita la R. După ce ai obținut numărul de programare, poți aștepta ziua respectivă când vei putea merge cu actele pe care le-am menționat anterior pentru inspectia mașinii. Adica nu respect,nu idealuri,nu vise,nu principii. Am fost sa scot numere rosii.

Next

Programări online la Serviciul de Înmatriculări

anulare programare rar

Plini de tatuaje si cu un limbaj si comportament. Sperăm ca acest sistem să vină în ajutorul cetățenilor și activitatea de lucru cu publicul de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Iași să se desfășoare în mod civilizat. De programari nu mai zic. Eu chiar nu va mai pricep de ce vreti sa va inscrieti masinile pe numere de la imputitii astia!!! Sunt dintr-un orasel mai mic , sunt la un liceu tehnologic unde comunismul e in floare. Termenul pentru efectuarea primei inspecţii tehnice periodice se socoteşte de la data primei înmatriculări, iar pentru următoarea inspecţie tehnică periodică, de la data celei precedente. După efectuarea rezervării aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia. Incepand cu a doua zi dupa gaudeamus,te poti transforma si in samsar de masini,ca nimeni nu te va intreba de sanatate.

Next

Acte necesare si programare RAR 2018: cum trebuie să te pregatesti pentru inspectie

anulare programare rar

Acolo mi sa spus costa 200 250 ron in plus dureaza de pe o zi pe alta si se rezolva! Programarea pentru mai multe vehicule nu se poate face online. După introducerea datelor, cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care fost planificat. R Bucureşti - Voluntari Str. Sfat: cand sunati incercati sa obtineti ora programarii cat mai de dimineata, daca este mai tarziu datorita aglomeratiei si a decalarii programarilor veti astepta mult mai mult pana va vine randul. În prezent există posibilitatea programării online pe un singur ghişeu, operaţiune pusă la dispoziţia cetăţenilor din 17 martie 2015, dar odată cu eliminarea timbrului de mediu, numărul solicitărilor de înmatricularea a crescut considerabil, motiv pentru care programările la acest ghişeu se fac la mai mult de 3 luni.

Next

Programare RAR judetul BACAU

anulare programare rar

Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat. După realizarea unei programări, solicitanţii vor primi pe e-mail data şi ora exactă la care trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberarea Permiselor Auto Suceava, cu documentele solicitate pentru examene sau pentru înmatriculare. Sucevenii pot să se programeze online pentru a susţine examenul pentru obţinerea permisului auto şi pentru a-şi înmatricula definitiv autoturismele. Această măsură nu este imediat materializată, deţinătorul vehiculului fiind înştiinţat de către M. Cetățenii județul Iași care doresc să se programeze pentru înmatricularea vehiculelor și preschimbarea permiselor de conducere au posibilitatea de a accesa site-ul.

Next

Anulare programare R.A.R.

anulare programare rar

Compari un liceu american cu lagarul pe care l-am frecventat , compari viata de film cu viata reala dar esti amuzant On topic : amanarea se poate face si online sau doar telefonic? El a adăugat că pentru programările la examinările pentru obţinerea permiselor de conducere este necesară declararea numelui, a seriei şi numărului actului de identitate, a unei adrese de e-mail, de menţionarea datei pentru care se doreşte rezervare, iar opţional se poate înregistra şi numărul de telefon al solicitantului. De aceea, recomandăm tuturor ieșenilor să utilizeze programarea online pentru a evita aglomerarea serviciului și cozile. Second opinion — Neurohope este un serviciu gratuit. În conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. Nu se mai anuleaza telefonic. Totodată, anunțul cu privire la noul sistem va fi transmis și către toate primăriile din județul Iași cu rugămintea de a-l afișa la sediul instituției și de a informa cetățenii din fiecare comună. Informații cu privire la modalitatea de programare, actele necesare și programul de lucru cu publicul se pot obține de pe site-ul www.

Next